Εμείς

Εμείς
Εμείς

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Όταν το σχολείο γίνεται εξωστρεφές και ανθρωποκεντρικό
"Αν είσαι έξω, στο κρύο, πάρε με".
Τα παιδιά στο Χάλιφαξ του Καναδά, αποφάσισαν και "ντύνουν" τις κολώνες στο δρόμο με τα μπουφάν και τα ρούχα που δε χρειάζονται πια. Ο χειμώνας προβλέπεται βαρύς και οι άστεγοι μπορούν να τα παίρνουν με τον πιο απλό τρόπο, για να προφυλαχθούν από το κρύο.
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τη Μείωση των Αποβλήτων (EWWR)

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τη Μείωση των Αποβλήτων (EWWR).

Από 21 – 29 Νοεμβρίου 2015, διεξάγεται φέτος η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τη Μείωση των Αποβλήτων (EWWR). Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στόχο έχει την προώθηση της υλοποίησης δράσεων ευαισθητοποίησης, σχετικά με την αειφόρο διαχείριση των πόρων και των αποβλήτων. Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τη Μείωση των Αποβλήτων διοργανώνεται από το 2009, μέσα στο Νοέμβριο, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού. 
Ένα αξιόλογο υλικό με εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τη διαχείριση αποβλήτων, για εκπαιδευτικούς και μαθητές Π/βάθμιας Εκπαίδευσης, που εκδόθηκε από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Οι δραστηριότητες αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του τοπικού δικτύου "Πώς θα μειώσω τα σκουπίδια μου" που συντόνισε η Δ΄Δ/νση Π/βάθμιας και Δ/βάθμιας Εκπ/σης Αθήνας. 
Επιμέλεια έκδοσης Θ. Ιωάννου- Κ. Λαζαρίδη 

Πατήστε στο σύνδεσμο για να δείτε το υλικό:

https://drive.google.com/file/d/0Bz6Nt1ZNI_bCVndtWmp3R093ZFk/view

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Πανελλήνια μέρα σχολικού αθλητισμού


Φθινοπωρινές 
           δημιουργίες !!!










Μην ενοχλείτε !!!








Θέτουμε τους κανόνες μας και κάνουμε μια καλή αρχή . . .