Εμείς

Εμείς
Εμείς

Τρίτη 29 Απριλίου 2014


Συγχαρητήρια σε όλους τους 

μαθητές για τη συμμετοχή τους!!!


Αποτελέσματα του διαγωνισμού Μ. Ευκλείδης



Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στο πλαίσιο του περιοδικού της «Μικρός Ευκλείδης» και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, διοργάνωσε την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 τον 8ο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για μαθητές Δημοτικού. 
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις κατά τόπον αίθουσες των τμημάτων της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των σχολείων που πήραν μέρος, υπό την επίβλεψη των δασκάλων τους.  
Στον φετινό διαγωνισμό υπήρξε ρεκόρ συμμετοχής, αφού πήραν μέρος  1761 μαθητές από 53 Δημοτικά Σχολεία της Ημαθίας. Η συμμετοχή αυτή δείχνει και το μέγεθος της αποδοχής του διαγωνισμού από τους μαθητές και τους δασκάλους τους, οι οποίοι στηρίζουν το θεσμό δίνοντας βήμα στην καλλιέργεια της μαθηματικής σκέψης.
Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΜΕ ανακοινώνει σήμερα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, σύμφωνα με τα οποία διακρίθηκαν 452 μαθητές του Νομού μας. Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν  και καλούμε όσους διακρίθηκαν να πάρουν μέρος στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Μαΐου σε Αλεξάνδρεια, Βέροια και Νάουσα στα εξεταστικά κέντρα που θα ανακοινωθούν.
Υπενθυμίζουμε ότι φέτος το Παράρτημα διοργανώνει και το 8ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας από 3 ως 9 Αυγούστου. Καλούμε τους μαθητές που την επόμενη σχολική χρονιά θα φοιτούν σε Γυμνάσιο ή Λύκειο, να το παρακολουθήσουν. Οι εγγραφές έχουν αρχίσει.  

Οι επιτυχόντες μαθητές της τάξης μας είναι:

Γαβριηλίδου Ελισάβετ

Γραμμενοπούλου Φρειδερίκη
Θωμαίσινα Αντωνία

Ντελής Γιάννης
Παπαδόπουλος Αθανάσιος
Χατζηαντωνίου Στέλλα

Όλοι οι επιτυχόντες μαθητές είναι:

Ε' Τάξη                      Στ' Τάξη









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας. Παρακαλώ να είστε ευγενικοί. Δεν επιτρέπονται άσχημες εκφράσεις.