Εμείς

Εμείς
Εμείς

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014


   Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό   Μαθηματικών του Μικρού Ευκλείδη !!!!!!!!



   
   Μπράβο και στους 6 συμμαθητές μας, το Γιάννη, το Νάσο, τη Στέλλα, την Αντωνία, τη Φρειδερίκη και την Ελισάβετ που θα   βραβευτούν !!!!
                 

   Συγχαρητήρια στο Γιάννη που διακρίθηκε και στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού !!!!

   Περισσότερες επιτυχίες για όλους του χρόνου στο Γυμνάσιο!!! 



Δελτίο τύπου - Βράβευση μαθητών


Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύει:
α) τους 454 μαθητές Ε' και ΣΤ' τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας οι οποίοι διακρίθηκαν στον 8ο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» που εκδίδει η Ε.Μ.Ε. και διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. στις 7 Μαρτίου 2014, και
β) τους 97 από τους παραπάνω μαθητές οι οποίοι διακρίθηκαν σε δεύτερη διαγωνιστική φάση στον 2ο Ημαθιώτικο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά», που διεξήχθη στις 10 Μαΐου 2014 υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.
Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 στις 19:00 στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, ενώ σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.
Επιτυχόντες 2ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά»


Το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 διεξήχθη ο 2ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές  Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού. Στον διαγωνισμό πήραν μέρος 361 μαθητές, οι οποίοι είχαν προηγούμενα διακριθεί στον 8ο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» που εκδίδει η Ε.Μ.Ε. και διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. στις 7 Μαρτίου 2014.
Ο Ημαθιώτικος μαθηματικός διαγωνισμός οργανώθηκε από το Παράρτημα Ημαθίας της Ε.Μ.Ε. και διεξήχθη υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας σε τρία εξεταστικά κέντρα σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που στήριξαν τον διαγωνισμό, τους επιτηρητές, την Επιτροπή Επιλογής Θεμάτων και τους Διευθυντές του 4ου Δημ. Σχολείου Βέροιας κα Αρίστη Κουκουρίκου, του 8ου Δημ. Σχολείου Νάουσας κ. Αλέξανδρο Κοζούκα και του 1ου Δημ. Σχολείου Αλεξάνδρειας κ. Στάθη Γεωργιάδη για την φιλοξενία του διαγωνισμού στα σχολεία τους.
Στον φετινό διαγωνισμό με πρωτοβουλία του Παραρτήματος Πιερίας της ΕΜΕ πήραν μέρος και 54 μαθητές από την Πιερία.
Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές και ιδιαίτερα τους 97 μαθητές της Ημαθίας και τους 24 μαθητές της Πιερίας, οι οποίοι  επέτυχαν την αρτιότερη επίλυση των θεμάτων του Διαγωνισμού.
Καλούμε όλους τους μαθητές να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και το όμορφο αυτό μαθηματικό ταξίδι που μόλις ξεκίνησαν.  Η Μαθηματική Εταιρεία είναι δίπλα τους με τις εκδόσεις της (Μικρός Ευκλείδης για το δημοτικό σχολείο και  Ευκλείδης Α’ για το γυμνάσιο), με μαθήματα προετοιμασίας για τους μαθηματικούς διαγωνισμούς, τα οποία πραγματοποιούμε σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια και με το 8ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο που θα διεξαχθεί από 3 ως 9 Αυγούστου 2014 στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας.
Ανάμεσα στους διακριθέντες μαθητές της Β΄ φάσης είναι ο Γιάννης Ντελής μαθητής της τάξης μας !!!!!!!!

Μπράβο Γιάννη !!!!!!!!!!!!!!

8ο Μ.Κ.Σ. στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας


_8_Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαγωνισμών της ΕΜΕ διοργανώνει το 8ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, στο διάστημα 3 – 9  Αυγούστου 2014.
Οι μαθητές διαμένουν στο Ξενοδοχείο «ΒΕΡΜΙΟΝ»(http://www.hotelvermion.gr/index.htm), που βρίσκεται εντός του μοναδικής φυσικής ομορφιάς πάρκου του Αγίου Νικολάου, πλάι στο ποτάμι των πηγών της Αράπιτσας. Το ξενοδοχείο διαθέτει γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τένις, βόλεϊ, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και κολυμβητήριο.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά σε πέντε διδακτικές ώρεςαπό την Δευτέρα 4 Αυγούστου έως την Παρασκευή 8 Αυγούστου. Το πρόγραμμα διδασκαλίας, η ύλη και οι καθηγητές που θα διδάξουν, τελούν υπό την εποπτεία και επιστημονική καθοδήγηση της Επιτροπής Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Σε κάθε μαθητή δίνεται τσάντα που περιέχει σημειώσεις των μαθημάτων ανάλογα με την τάξη του.
Τα γεύματα των παιδιών πρωί, μεσημέρι, βράδυ επιλέγονται από το ειδικό προσωπικό του Ξενοδοχείου και ανταποκρίνονται στις σωματικές και πνευματικές τους ανάγκες.
Οι χώροι διαμονής φυλάσσονται όλο το 24ωρο από τις υπηρεσίες ασφαλείας του Ξενοδοχείου, αλλά και από άτομα που θα ανήκουν στην οργανωτική επιτροπή του Μ.Κ.Σ. και του Παραρτήματος της Ημαθίας.
Το κόστος συμμετοχής για κάθε μαθητή ανέρχεται στο ποσό των 400€, για τα αδέλφια ισχύει έκπτωση 20% στο συνολικό ποσό, ενώ για τους μαθητές που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, δίχως διαμονή και σίτιση το κόστος είναι 200€.
Για τη συμμετοχή κάθε μαθητή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του ΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΗ doc , pdf ) και η ταυτόχρονη κατάθεση προκαταβολής 100€ στον λογαριασμό: ALPHA BANK IBAN GR54 0140 8300 8300 0210 1299 217 (Δικαιούχοι Ιωάννης Καμπουρίδης – Στυλιανός Μιόγλου). Προσοχή πρέπει να αναγράφονται στο έντυπο της Τράπεζας το επώνυμο, όνομα και πατρώνυμο του καταθέτη και αντίγραφο του δελτίου κατάθεσης, της προκαταβολής στη τράπεζα και του ατομικού δελτίου συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν με FAX στο2331067174 ή στο e-mail: mathima0@gmail.com.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας. Παρακαλώ να είστε ευγενικοί. Δεν επιτρέπονται άσχημες εκφράσεις.