Εμείς

Εμείς
Εμείς

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014


Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά: Κήπος για τις μελισσούλες!



Καλούμε τα μικρά ζουζούνια ηλικίας 6-12 ετών, να επιστρατεύσουν τα πινέλα και τις μπογιές τους μέχρι τις 25 Απριλίου και να ζωγραφίσουν τον δικό τους κήπο-καταφύγιο για μελισσούλες!

Ζωγράφισε έναν μελισσόκηπο!

Ο μελισσόκηπος είναι ένας κήπος, όπως ακριβώς αρέσει στις μέλισσες! Δηλαδή, με διαφορετικά λουλούδια, λαχανικά, φρούτα και δέντρα, με πολλά-πολλά χρώματα και φυσικά, χωρίς φυτοφάρμακα! Αν μία μελισσούλα στην καθημερινή βόλτα της συναντήσει έναν τέτοιο κήπο, θα είναι πολύ ευτυχισμένη και πολύ υγιής.
Σκέψου ποια είναι τα αγαπημένα σου δέντρα, λουλούδια, φρούτα και λαχανικά και ζωγράφισε τον δικό σου πολύχρωμο μελισσόκηπο με ό,τι χρώματα και μπογιές θέλεις! Και μην ξεχάσεις να ζωγραφίσεις όλες τις χαρούμενες μέλισσες που θα πετούν ευτυχισμένες στον αγαπημένο τους κήπο!

Πώς θα λάβεις μέρος στο διαγωνισμό;

Ζωγράφισε τον μελισσόκηπό σου σε ένα φύλλο μπλοκ ζωγραφικής και ζήτησε από τους γονείς σου να μας το στείλουν:
  • Μέχρι τις 25 Απριλίου ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Κολωνού 78, τ.κ. 104 37 | Αθήνα
  • ή να το σκανάρουν και να το στείλουν με e-mail στο gpgreece@greenpeace.org 
Μην ξεχάσεις να γράψεις στο πίσω μέρος της ζωγραφιάς σου το όνομά σου και την ηλικία σου και τα στοιχεία επικοινωνίας της μαμάς ή του μπαμπά σου (όνομα, τηλέφωνο, e-mail) για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου αν η ζωγραφιά σου προκριθεί.
Στη συνέχεια, θα διαλέξουμε τις καλύτερες, που θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας για να μπορέσουν όλοι οι φίλοι της Greenpeace να ψηφίσουν ηλεκτρονικά την καλύτερη. Οι 3 ζωγραφιές με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν ένα συλλεκτικό μπλουζάκι της Greenpeace και θα ανακοινωθούν στις 8 Μαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας. Παρακαλώ να είστε ευγενικοί. Δεν επιτρέπονται άσχημες εκφράσεις.